Sla de kalkoenfilets tussen twee velletjes gladfolie met de
bodem van een steelpan glad. Bestrijk ze met een dun laagje Boursin. Snijd de
schoongemaakte bosuitjes in ringetjes en verdeel ze over de schnitzels. Vouw de
schnitzels dubbel en druk de helften stevig op elkaar. Schep op een bord de
bloem met wat zout en peper door elkaar. Klop op een tweede bord het ei los met
een paar druppels water.
Schep op een derde bord het paneermeel en de sesamzaadjes door elkaar. Haal de
schnitzels eerst door de bloem, dan door het ei en tenslotte door het
paneermeel. Druk het paneerlaagje goed aan. Zet de gepaneerde schnitzels in de
koelkast tot ze worden gebakken.
Verhit een laagje boter in een koekenpan. Bak de schnitzels op middelhoog vuur
aan beide kanten in ongeveer 10 minuten gaar en goudbruin.
Serveertip: Geef er desgewenst
tomatensaus, gebakken aardappelen en groente naar keuze bij.