Kalkoen-Groente-pan met Feta

Algemeen

Categorie: Hoofdgerecht
Goed voor: 4 personen
Bereidingstijd: 20-40 minuten

Ingrediënten

Ingrediënten:
2 eetlepels olijfolie
450 g kalkoenschnitzel
2 uien
3 paprika's in verschillende kleuren
1 middelgrote courgette
300 ml groentebouillon
200 g feta kaas

3 el tomatenpuree 
2 teentjes knoflook 
vers gemalen paprikapoeder 
peper

Bereiding

Snijd de kalkoenschnitzel in blokjes van 2 cm en braad ze aan in de olijfolie. Voeg de in kleine blokjes gesneden ui, de geperste knoflook en de kruiden toe. Was de courgette en de paprika's en snijd deze in blokjes. Voeg de tomatenpuree en de groenten toe aan de kalkoenblokjes. Voeg daarna de groentebouillon toe en breng het aan de kook. Laat het gerecht met de deksel op de pan ca. 10 min. sudderen. Voeg vervolgens de in blokjes gesneden feta toe en laat het gerecht nogmaals 10 min. sudderen, totdat de kaas volledig is opgelost. Voeg naar smaak eventueel nog zout toe.

Tip: lekker met pasta, rijst, couscous of versgebakken brood