Maak de spinazie schoon en verwijder de steeltjes, was ze
goed en blancheer ze in wat water. Laat de spinazie in een vergiet uitlekken en
doe er zout en nootmuskaat op. Bak de kippenlevers in wat boter en hak ze fijn.
Hol de tomaten uit en vul ze met de kippenleverpastei.
Zet ze in de oven. Schep de uitgelekte spinazie op de artisjokbodems en leg een
klontje boter op.
Zet ook dit gedurende een korte tijd in de oven. Zet er daarna een champignon
op. Snijd de kalkoenborst in plakken en kruid deze met zout en peper. Bak ze
snel in hete boter in 4 minuten gaar. Leg de plakken kalkoenborst op een warme
schaal en garneer ze met partjes mandarijn. Zet de tomaten tussen de plakken kalkoenborst, evenals de artisjokbodems met
spinazie.
Serveertip: Heerlijk met gekookte krielaardappeltjes en
witte wijn.