Haal de kalkoenbouten ongeveer 12 uur voor het grillen uit
de verpakking en laat ze toegedekt in de koelkast ontdooien. De
kalkoenschnitzels hoeven pas een uur voor het grillen worden ontdooid, het kan
echter geen kwaad als u ze eveneens de hele nacht in de koelkast laat
ontdooien.
Wrijf de kalkoenbouten aan alle kanten in met zout, majoraan en peper. Smeer
twee grote stukken aluminiumfolie in met wat olie en pak de bouten losjes in de
folie. Sluit de randen van de folie goed.
Grill de bouten ongeveer 45 minuten in folie op de barbecue onder voortdurend
keren.
De kalkoenschnitzels goed met olie bestrijken en aan elke kant ongeveer 4
minuten grillen. Haal de kalkoenbouten uit de folie, smeer ze aan alle kanten
goed in met het restant olie en laat ze boven open vuur goed bruin worden.
Wrijf de kalkoenschnitzels voor het opdienen in met wat zout en cayennepeper.
Serveertip: Serveer met avocadosaus, kruidige tomaten,
partjes citroen, takjes peterselie en andijviesalade.