Kalkoenschnitzels met paprikasaus

Algemeen

Categorie: Hoofdgerecht
Goed voor: 3-4
Bereidingstijd: 0-20 minuten

Ingrediënten

- 400 gram ongepaneerde kalkoenschnitzels
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 ui
- 1 bekertje zure room
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 tl paprikapoeder
- 2 el water
- Worcestershiresaus
- 60 gram boter of margarine
- Zout
- Peper

Bereiding

Bestrooi de kalkoenschnitzels met zout en peper. Verwarm de boter of margarine in een pan en bak hierin de schnitzels aan beide zijden op de laagste stand (5 minuten aan iedere kant). Neem de schnitzels uit de pan en houd ze warm. Fruit de kleingesneden ui in de bakboter met de paprikareepjes. Voeg vervolgens de puree, de paprikapoeder, het water, de room toe en verwarm het geheel. Maak de saus af op smaak met worchestershiresaus, zout en peper.

Serveertip: Serveer hierbij tuinbonen of sperziebonen en gekookte aardappelen.