Kalkoenschnitzels met paprikasaus
Algemeen
Categorie: Hoofdgerecht
Goed voor: 3-4
Bereidingstijd: 0-20 minuten
Ingrediënten
- 400
gram ongepaneerde kalkoenschnitzels
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 ui
- 1 bekertje zure room
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 tl paprikapoeder
- 2 el water
- Worcestershiresaus
- 60 gram boter of margarine
- Zout
- Peper
Bereiding
Bestrooi
de kalkoenschnitzels met zout en peper. Verwarm de boter of margarine in een
pan en bak hierin de schnitzels aan beide zijden op de laagste stand (5 minuten
aan iedere kant). Neem de schnitzels uit de pan en houd ze warm. Fruit de
kleingesneden ui in de bakboter met de paprikareepjes. Voeg vervolgens de
puree, de paprikapoeder, het water, de room toe en verwarm het geheel. Maak de
saus af op smaak met worchestershiresaus, zout en peper.
Serveertip: Serveer hierbij tuinbonen of sperziebonen en gekookte aardappelen.