Kalkoenshoarma met pasta
Algemeen
Categorie: Hoofdgerecht
Goed voor: 2
Bereidingstijd: 0-20 minuten
Ingrediënten
- 250
gram kalkoenshoarma
- 2 el olie
- 2 dl (200 cc) roerbaksaus
- Italiaanse pasta
- Geraspte kaas
- Gemengde salade
- Komkommer
- Zure augurkjes
- Zilveruitjes
- Rode en/of gele cherrytomaatjes
- Vinaigrette
Bereiding
Maak
het kalkoenshoarmavlees met een vork een beetje los. Verwarm de olie in een pan
(niet te bruin laten worden). Roerbak hierin de shoarma bruin. Voeg de saus toe
en verwarm dit nog 5 minuten.
Serveertip: Serveer het kalkoenvlees met pasta en de geraspte
kaas. Heerlijk met een gemengde salade met komkommer, zure augurkjes,
zilveruitjes, gehalveerde rode en/of gele cherrytomaatjes en een vinaigrette
(dressing met olie, azijn en kruiden). Of met gekookte rijst of kapucijners en
salade als hoofdmaaltijd.