Categorie: Lunch
Goed voor: 4 personen
Bereidingstijd: 20-40 minuten
- 500 gram kalkoenfilet
- 4 tl Tikka kruiden
- 1,2 dl yoghurt
- 0,5 dl olijfolie
- 100 gram gemengde sla
- ½ ui
- 2 afbakbroodjes
- 1 teentje look
- 2 el mayonaise
- Peper
- Zout
Snij het vlees in reepjes, strooi er de Tikka kruiden over
en roer de helft van de yoghurt erdoor. Bak het vlees in olijfolie, haal uit de
pan en dep het overtollige vet af met keukenrol.
Was en droog de sla. Snij de ui in ringen en meng door de sla. Trek de broodjes
in kleine stukken en bak ze krokant in olie of in de friteuse. Snipper de look
fijn. Meng de mayonaise met de rest van de yoghurt en doe er de look, peper en
zout bij. Druppel de dressing over de sla met lauwe kalkoenreepjes.
Bron: Over Kalkoen